Märker du hur fort det går?

I fredags var jag och Madde på Veronica Maggios konsert. Den var riktigt bra (lite kort bara). Och förbanden var sådär, ena bandet bestod av två tjejer med fula kläder som hoppade runt hysteriskt och det andra av en kille som inte kunde dansa, utan hela tiden gjorde juck-rörelser. Jag och Madde blev lite fundersamma. Hur ska detta sluta? Men Veronica Maggio räddade allt! Här har ni henne :)


Så kan det gå.

Här sitter jag och mår illa. Det måste vara tidsombytet! Jag menar en hela timme förlorad..det ÄR hårt ibland. Sommartid är inte att leka med.

I fredags började jag seriöst undra om jag har en grav personlighetsstörning. Jag satt på tuben som vanligt, och ja..precis som vanligt var det fullt med folk. Snett mitt emot mig, en bit bort ,satt en sliskig 25-årig kille och såg allmänt dryg ut. Och hela tiden drogs hans nollställda slisk-blick mot mig, och först tänkte jag att han väl precis som alla andra tittar runt lite. Ögonen går ju inte att gömma liksom. Men så fastnade hans slisk-blick om och om igen på mig, och sen stannade den där och så satt han där o bara råstirra på mig sådär obehagligt.
Det är här min störning kommer in i bilden. Jag reagerar nämligen med att råstirra tillbaka, och då menar jag RÅstirra som att skjuta fram huvudet och spärra upp ögonen. Killen måste trott att jag var psykiskt sjuk. Men han slutade stirra i allafall och jag började skratta, och han verkade ta det hela med ro. 
Ibland undrar jag vad jag sysslar med.



 

Jag skulle kunna vara detektiv.

I natt kunde jag inte somna. Jag sov hos Martin och hans grannar hade bestämt sig för att möblera(?) om kl tolv mitt i natten. En mycket bra idé!
Det dunkade, stampades och sen började en mansröst skrika! Jag låg där helt skräckslagen och trodde att nån blev mördad. Men Martin sov som en gris.

Sen lekte jag lite dektetiv också. Lyssnade med örat mot väggen och då lät det som om någon pratade indiska. Detta är ett mysterium!

Jag funderar på och sätta upp en lapp i området där det står nåt i stil med "Sluta skrik på indiska mitt i natten". Får se om det hjälper.

Min blivande August.



Charmiga är bara förnamnet.
VIsserligen flåsar och dreglar dessa som riktiga grisar, men vem gillar inte grisar :)


RSS 2.0